Winterbanden en accu’s

Winterbanden

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Niet iedereen weet dat je niet zomaar een bredere of lagere band onder je auto kan monteren. Daarnaast is niet ieder type band geschikt voor elk automerk. De band en velg bepalen voor een groot gedeelte het rijgedrag van uw auto. Wij adviseren u hierom alleen banden en velgen die bij uw auto passen.

In de winter kiezen veel van onze klanten voor winterbanden. In Nederland mag je hier zelf voor kiezen maar in het buitenland is een winterband vaak verplicht. Winterbanden bieden meer grip dankzij een zachtere rubbersamenstelling en extra profiel.

Ook bij winter en zomer banden adviseren wij u de band die het beste bij uw auto en rijgedrag past. Voor het monteren en demonteren van uw winterbanden bieden wij een omwissel service, versleten en afgekeurde banden voeren wij voor u af voor milieuvriendelijke recycling.Accu's

Elke accu bereikt op een zeker moment het einde van zijn technische levensduur. Op een onverwacht moment laat hij uw dan in de steek.

Wij testen gratis uw accu om problemen te voorkomen. Wij monteren uitsluitend Bosch accu's. Deze heeft een gegarandeerd hoog prestatievermogen en veiligheid. Bij montage ontvangt u van ons 2 jaar garantie.